Όροι Χρήσης:

Ο ιστότοπος http://znzmedical.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων της ελληνικής ατομικής επιχείρησης. που εδρεύει στον Γέρακα Αττικής ( ΑΦΜ: 102924650, ΔΟΥ: Παλλήνης ). Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα πραγματοποίησης παραγγελιών 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω του ιστότοπου και μέσω τηλεφώνου και Fax ώρες γραφείου. Επίσης παρέχεται στον χρήστη η επιλογή τρόπου πληρωμής, τοποθεσίας αποστολής, παραλαβή από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας καθώς και επιλογή τύπου παραστατικού (νόμιμη απόδειξη ή τιμολόγιο πώλησης).

Τροποποιήσεις όρων και υπηρεσιών.
Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών βάση τα συναλλακτικά ήθη, τη νομοθεσία και τις ανάγκες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο ιστότοπος http://znzmedical.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες του για οποιασδήποτε τροποποιήση στους όρους. Τέλος οι τροποποιήσεις δεν ισχύουν για παραγγελίες που ήδη εχουν τοποθετηθεί. Πνευματικά δικαιώματα. Η ιστοσελίδα http://znzmedical.gr είναι το επίσημο διαδικτυακό ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης Ζέρβα Γεωργία – ZnZ Medical. Όλο το περιεχόμενο που αναρτάται από την εταιρεία, ονόματα, κείμενα, εικόνες, φωτογραφίες, κείμενα, εμπορικά λογότυπα και γραφιστικά, αποτελούν διακριτικά γνωρίσματα αποκλειστικής ιδιοκτησίας του ηλεκτρονικού καταστήματος και προστατεύονται απο την ελληνική και διεθνή Νομοθεσία περί Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων και Αθέμιτου Ανταγωνισμού.

Υποχρεώσεις Χρήστη
Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν απο την πραγματοποίηση παραγγελιών στο ηλεκτρονικό κατάστημα http://znzmedical.gr Ο Πελάτης θεωρείται πως έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα του όρους χρήσης στην περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του ιστοτόπου.

Επίσης οι χρήστες αποδέχονται:

1. Να μην χρησιμοποιούν τον ιστότοπο http://znzmedical.gr για την αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο περιεχομένου που είναι παράνομο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στο ηλεκτρονικό κατάστημα και στην εταιρεία ΖΕΡΒΑ ΓΕΩΡΓΙΑ. ή σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο.

2. Να μην προσβάλουν την ηθική, την ανηλικότητα και τις κοινωνικές αξίες.

3. Να μην παραβιάζουν το προσωπικό απόρρητο και να μην αναπαράγεται περιεχόμενο που εκφράζει εθνικές, φυλετικές και άλλες διακρίσεις.

Περιορισμός Ευθύνης
Το προσωπικό του ιστοτόπου http://znzmedical.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. · Ο ιστότοπος http://znzmedical.gr δεν παρέχει καμία εγγύηση πώς δεν θα υπάρξουν λάθη ή διακοπές στις υπηρεσίες τους. · Ο ιστότοπος http://znzmedical.gr δεν παρέχει καμία εγγύηση για την διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς αυτή επηρεάζεται από παράγοντες τόσο του εθνικού όσο και του διεθνούς εμπορίου. Ευθύνη της εταιρείας είναι η έγκαιρη ενημέρωση των πελατών της περι της μη διαθεσιμότητας. · Ο ιστότοπος http://znzmedical.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών βασισμένες σε λόγους ανωτέρας βίας όπως φυσικές καταστροφές, απεργίες κ.τ.λ. · Ο ιστότοπος http://znzmedical.gr δεν παρέχουν καμία εγγύηση για τυχόν ανακρίβειες των πληροφοριών των προϊόντων καθώς αυτές παρέχονται από τις κατασκευάστριες η διακινήτριες εταιρείες.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων και Στοιχείων Συναλλαγών
Το ηλεκτρονικό κατάστημα http://znzmedical.gr λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, για την ασφαλή περιήγηση στον ιστοτοπό και την διασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και των στοιχείων συναλλαγών.

Ο Πελάτης συγκατίθεται να επικοινωνήσει η ZnZ Medical μαζί του με mail, sms ή τηλεφωνικά για την παραγγελία του.

Ο Πελάτης αποδέχεται ότι η το ηλεκτρονικό κατάστημα ουδεμία ευθύνη φέρει για καθυστερήσεις παραδόσεων που οφείλονται στις μεταφορικές εταιρίες, λόγω της Πανδημιάς Covid.

Ακύρωση Παραγγελίας

Στην περίπτωση που θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πρίν την κατάσταση της “Απεστάλει’’ μπορείτε να μας ενημερώσετε με τους παρακάτω τρόπους και θα ακυρώσουμε εμείς την παραγγελία σας χωρίς καμία χρέωση:

E-mail

· Η ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να είναι αυτή που χρησιμοποιήσατε για την παραγγελία.

· Το e-mail θα πρέπει να αναγράφει τα Όνομα, Επώνυμο καθώς και τον κωδικό παραγγελίας.
· Το e-mail θα πρέπει να αναγράφει την πρόθεση του πελάτη να ακυρώσει την παραγγελία.

Σε περίπτωση που δεν ακυρώσετε την παραγγελία και η παραγγελία σταλεί μέσω της μεταφορικής εταιρίας ώστε να έρθει σε εσάς, αλλά εσείς δεν την παραλάβετε τότε η εταιρία, διατηρεί κάθε δικαίωμα να σας ζητήσει το κόστος χρέωσης των μεταφορικών.

Τρόποι Πληρωμής:

Μέσω τραπεζικού εμβάσματος

Με πιστωτική κάρτα

Μέσω paypal

Με αντικαταβολή: Με αυτή τη μέθοδο μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παράδοση στον χώρο που επιθυμείτε.

Νομικό Σημείωμα:

Με την πρόσβαση και την προσπέλαση της παρούσας ιστοσελίδας δηλώνετε την πλήρη συγκατάθεσή σας στις ακόλουθες συνθήκες χρήσης:
Όλα τα περιεχόμενα της παρούσας ιστοσελίδας ανήκουν και ελέγχονται από τη ZnZ Medical και προστατεύονται παγκοσμίως από τη νομοθεσία για την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας. Μπορείτε να κατεβάσετε το περιεχόμενό της μόνο για προσωπική σας χρήση και για μη εμπορικούς σκοπούς αλλά δεν επιτρέπεται καμία τροποποίηση ή περαιτέρω αναπαραγωγή του περιεχομένου της. Αυτό σημαίνει ότι το περιεχόμενο δεν μπορεί να αντιγραφεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο.

Οι ιδιοκτήτες της παρούσας ιστοσελίδας θα καταβάλλουν, κάθε εύλογη, προσπάθεια για να συμπεριλάβουν ενημερωμένες και ακριβείς πληροφορίες, αλλά δεν προβαίνουν σε δηλώσεις, εγγυήσεις ή διαβεβαιώσεις σχετικά με την ακρίβεια, την επικαιρότητα ή την πληρότητα των πληροφοριών που παρέχονται. Οι ιδιοκτήτες της παρούσας ιστοσελίδας δεν υπέχουν ευθύνη για οποιεσδήποτε ζημιές ή βλάβες προκληθούν από την πρόσβαση ή την αδυναμία πρόσβασης στην παρούσα ιστοσελίδα ή από την πίστη σας στις πληροφορίες που παρέχονται σ’ αυτήν την ιστοσελίδα. Αυτός ο διαδικτυακός τόπος προορίζεται για χρήση από κατοίκους της Ελλάδας.

Η ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσεις ή αναφορές σε άλλες ιστοσελίδες αλλά οι ιδιοκτήτες της παρούσας ιστοσελίδας δεν έχουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων τρίτων και δε θα υπέχουν ευθύνη για οποιεσδήποτε ζημιές ή βλάβες προέλθουν από το περιεχόμενο τους. Οποιεσδήποτε συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες παρέχονται απλά ως μια διευκόλυνση για τους χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας.

Τα εμπορικά σήματα, εμπορικές επωνυμίες, εμπορικές παρουσιάσεις, διακριτικά γνωρίσματα και εν γένει η εμπορική περιβολή και τα προϊόντα στην παρούσα ιστοσελίδα προστατεύονται στην Ελλάδα και διεθνώς. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την προηγούμενη, γραπτή εξουσιοδότηση των ιδιοκτητών της παρούσας ιστοσελίδας, παρά μόνο για να αναγνωρίζουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Κάθε προσωπική πληροφορία στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες στην παρούσα ιστοσελίδα διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου αυτής της ιστοσελίδας. Οι ιδιοκτήτες της παρούσας ιστοσελίδας θα δικαιούνται να χρησιμοποιήσουν ή να αντιγράψουν όλες τις πληροφορίες από τις επικοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων των ιδεών, των εφευρέσεων, των σχεδίων, των τεχνικών και της τεχνογνωσίας που αποκαλύπτονται σε αυτήν για οποιονδήποτε σκοπό. Τέτοιοι σκοποί μπορεί να περιλαμβάνουν την αποκάλυψη σε τρίτους και/ή τη δημιουργία, κατασκευή και / ή εμπορία αγαθών και υπηρεσιών παγκοσμίως χωρίς καμία αποζημίωση.

Ο αποστολέας οποιασδήποτε επικοινωνίας στην παρούσα ιστοσελίδα ή αλλιώς στους ιδιοκτήτες της παρούσας ιστοσελίδας είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο και τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτή συμπεριλαμβανομένης της αλήθειας και ακρίβειας αυτών.

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας προορίζεται ως υπηρεσία στους επισκέπτες του. Οποιαδήποτε στιγμή η ZnZ Medical είναι ελεύθερη να αλλάξει την παρούσα ιστοσελίδα χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες και το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας δεν αντικαθιστούν τη συμβουλή του ιατρού σας.

  • στον εκτελούντα την επεξεργασία της πληρωμής ή σε χρηματοπιστωτική τράπεζα που προσδιορίζεται στην παραγγελία. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείται πιστωτική κάρτα ως τρόπος πληρωμής, θα διενεργείται έλεγχος ασφαλείας βάσει της συναλλαγής με τη βοήθεια του εκτελούντος την επεξεργασία της πληρωμής EDPS SA, προκειμένου να αποτρέπεται η απάτη μέσω πιστωτικών καρτών.

  Όσον αφορά στην πληρωμή, δεν συλλέγουμε ή αποθηκεύουμε πληροφορίες σχετικές με την πληρωμή όπως είναι για παράδειγμα οι αριθμοί πιστωτικών καρτών ή τα στοιχεία λογαριασμών. Αυτές οι πληροφορίες αποστέλλονται αποκλειστικά και απευθείας στον εν λόγω εκτελούντα την επεξεργασία της πληρωμής. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείται πιστωτική κάρτα ως τρόπος πληρωμής, εξαίρεση αποτελεί ο «Ψευδής αριθμός κάρτας». Προκειμένου να μην χρειάζεται να εισάγετε εκ νέου τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας για κάθε πληρωμή, αποθηκεύεται ένας ψευδής αριθμός κάρτας στον λογαριασμό πελάτη σας. Ο ψευδής αριθμός κάρτας αυτός διευκολύνει απλώς την πληρωμή των προϊόντων και των υπηρεσιών του ιστότοπού μας που παραγγέλνετε μέσω του λογαριασμού πελάτη σας και δεν είναι πανομοιότυπος με τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας σας.

 1. Διαβίβαση σε λοιπούς τρίτους σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχεία γ) και στ) του ΓΚΠΔ Τέλος, ενδέχεται να διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους ή σε κυβερνητικούς φορείς δυνάμει της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων εφόσον είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε (π.χ. βάσει εντολής δημόσιας αρχής ή δικαστηρίου) ή εφόσον έχουμε δικαίωμα να το πράξουμε (π.χ. διότι είναι απαραίτητο για την έρευνα εγκληματικής δραστηριότητας ή για τη διεκδίκηση και άσκηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων μας).

Σύνδεση μέσω Facebook

Εφόσον είστε εγγεγραμμένοι στο Facebook, μπορείτε να εγγραφείτε και να συνδέεστε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Facebook, συνδέοντας τον λογαριασμό σας στο Facebook με τον λογαριασμό σας στον ιστότοπό μας. Επισημαίνεται ότι η Πολιτική Δεδομένων και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών του Facebook ισχύουν για τον λογαριασμό σας στο Facebook (http://www.facebook.com/about/privacy/ · Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA).

 1. Εγγραφή μέσω Facebook Εφόσον επιθυμείτε να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό στον ιστότοπό μας, μπορείτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Facebook. Κατά την εγγραφή σας μέσω Facebook, το Facebook θα σάς ζητήσει αρχικά να εισάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Facebook και να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε στο Facebook. Σε περίπτωση που είστε ήδη συνδεδεμένοι στο Facebook, το βήμα αυτό θα παραλειφθεί. Δεύτερον, μπορείτε να συνδέσετε το προφίλ σας στο Facebook με την εφαρμογή του Facebook στον ιστότοπό μας. Στο σημείο αυτό, θα ενημερωθείτε σχετικά με τις πληροφορίες που θα μπορεί να διαβιβάζει το Facebook από τον λογαριασμό σας σε εμάς (πληροφορίες από το «δημόσιο προφίλ» στο Facebook: όνομα, επώνυμο, ηλικιακή ομάδα, εικόνα προφίλ, φωτογραφία εξωφύλλου, φύλο, κατάλογος φίλων, το όνομα και το αναγνωριστικό χρήστη στο Facebook (Facebook ID) καθώς και άλλες πληροφορίες που έχετε κοινοποιήσει δημόσια στο Facebook, καθώς και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας). Από τις ανωτέρω πληροφορίες, εμείς θα εισαγάγουμε μόνο τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και το ονοματεπώνυμό σας για τον σκοπό της δημιουργίας του λογαριασμού σας στον ιστότοπό μας. Θα σάς ζητηθεί, επίσης, να συναινέσετε ως προς την Πολιτική Απορρήτου μας. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το όνομα και το επώνυμό σας πριν τα αποθηκεύσετε. Σε περίπτωση που θελήσετε αργότερα να τροποποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, θα χρειαστεί να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook.
 2. Σύνδεση υφιστάμενου λογαριασμού στον ιστότοπό μας με το Facebook Εφόσον έχετε ήδη λογαριασμό στον ιστότοπό μας και επιθυμείτε να τον συνδέσετε με τον λογαριασμό σας στο Facebook, υπάρχει διαθέσιμη λειτουργία στο τμήμα «Ο λογαριασμός μου» στον ιστότοπό μας από όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις που αφορούν τα Κοινωνικά Δίκτυα. Η σύνδεση των δύο αυτών λογαριασμών θα σάς επιτρέπει στο μέλλον να συνδέεστε στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Facebook. Τα ίδια δεδομένα θα αποστέλλονται σε εμάς από το Facebook και θα αποθηκεύονται από εμάς, όπως περιγράφεται ανωτέρω στο τμήμα «Εγγραφή μέσω Facebook».
 3. Σύνδεση μέσω Facebook Εφόσον έχετε εγγραφεί στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Facebook ή εφόσον έχετε συνδέσει τον λογαριασμό σας στον ιστότοπό μας με τον λογαριασμό σας στο Facebook, θα μπορείτε πάντοτε να συνδέεστε στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας το κομβίο «Σύνδεση μέσω Facebook» που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ενέργεια για την οποία πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο Facebook. Επίσης, μπορείτε πάντοτε να επιλέγετε να συνδεθείτε στον ιστότοπό μας χωρίς τον λογαριασμό σας στο Facebook. Για να συνδεθείτε κατά τον τρόπο αυτόν, θα χρειαστείτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχατε καταχωρίσει στον λογαριασμό σας στο Facebook κατά τον χρόνο που δημιουργήσατε ή συνδέσατε τον λογαριασμό και τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης στον ιστότοπό μας.
 4. Διακοπή της σύνδεσης Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διακόψετε προσωρινά τη σύνδεση μεταξύ του λογαριασμού σας στον ιστότοπό μας και του λογαριασμού σας στο Facebook, μεταβείτε στις ρυθμίσεις των Κοινωνικών Δικτύων στο τμήμα «Ο λογαριασμός μου» στον ιστότοπό μας. Για να διακόψετε μόνιμα τη σύνδεση, θα πρέπει να διαγράψετε τη δική μας Εφαρμογή Facebook από το τμήμα «Οι εφαρμογές σας» στο Κέντρο Εφαρμογών του λογαριασμού σας στο Facebook κάνοντας κλικ στη ρύθμιση «Αφαίρεση εφαρμογής».

Τα δικαιώματά σας

Ασφαλώς, έχετε δικαιώματα που αφορούν τη συλλογή των δεδομένων σας, για τα οποία ευχαρίστως σάς ενημερώνουμε στη συνέχεια. Εφόσον επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα δικαιώματα χωρίς επιβάρυνση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μάς στείλετε μήνυμα. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας χωρίς να υποβάλλεστε σε επιπλέον έξοδα πέραν αυτών που σάς χρεώνει ο πάροχος επικοινωνιών σας για την αποστολή του μηνύματος:

Μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: privacy@znzmedical.gr

Για τη δική σας ασφάλεια, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να λαμβάνουμε περαιτέρω πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας όταν απαντάμε σε υπάρχον αίτημα. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η ταυτοποίηση, επιφυλασσόμαστε, επιπλέον, του δικαιώματός μας να αρνηθούμε να απαντήσουμε στο αίτημά σας.

 1. Δικαίωμα ενημέρωσης Έχετε δικαίωμα να ζητάτε πληροφορίες από εμάς σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας που είναι αποθηκευμένα σε εμάς.
 2. Δικαίωμα διόρθωσης Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε την άμεση διόρθωση και/ή συμπλήρωση των προσωπικών δεδομένων σας που είναι αποθηκευμένα σε εμάς.
 3. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας σε περίπτωση που αμφισβητείτε την ακρίβεια των δεδομένων σας που είναι αποθηκευμένα σε εμάς, σε περίπτωση που η επεξεργασία είναι παράνομη και σε περίπτωση που τα δεδομένα δεν μάς είναι πλέον απαραίτητα, αλλά δεν επιθυμείτε τη διαγραφή των δεδομένων και απαιτείτε τα δεδομένα για τη θεμελίωση, την άσκηση ή την υποστήριξη νομικών δικαιωμάτων, ή σε περίπτωση που έχετε γνωστοποιήσει την εναντίωσή σας ως προς την επεξεργασία.
 4. Δικαίωμα διαγραφής Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας που είναι αποθηκευμένα από εμάς, εκτός εάν η η διατήρηση των δεδομένων είναι απαραίτητη για την ελευθερία της έκφρασης, την ελευθερία της ενημέρωσης, την τήρηση νομικής υποχρέωσης, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, για τη θεμελίωση νομικών αξιώσεων ή την άμυνα έναντι αυτών ή για την άσκηση νόμιμων δικαιωμάτων.
 5. Δικαίωμα ενημέρωσης Σε περίπτωση που έχετε ασκήσει το δικαίωμά σας για διόρθωση, διαγραφή ή περιορισμό της επεξεργασίας, θα ενημερώνουμε όλους τους λήπτες των προσωπικών δεδομένων σας σχετικά με το ότι τα εν λόγω δεδομένα έχουν διορθωθεί, διαγραφεί ή υπόκεινται πλέον σε περιορισμούς της επεξεργασίας, εκτός εάν δεν είναι δυνατό να το πράξουμε ή η ενημέρωση αυτή απαιτεί δυσανάλογη προσπάθεια.
 6. Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων Έχετε δικαίωμα να λαμβάνετε αντίγραφο των δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς, το οποίο θα αποστέλλεται σε εσάς ή σε τρίτο σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο. Σε περίπτωση που ζητάτε την άμεση αποστολή των δεδομένων σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων, αυτό θα πραγματοποιείται μόνο εφόσον είναι τεχνικά εφικτό.
 7. Δικαίωμα εναντίωσης Σε περίπτωση που τα προσωπικά δεδομένα σας υποβάλλονται σε επεξεργασία βάσει έννομων συμφερόντων σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του ΓΚΠΔ, έχετε δικαίωμα να αντιτάσσεστε στην επεξεργασία ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με το άρθρο 21 του ΓΚΠΔ.
 8. Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης Έχετε δικαίωμα να ανακαλείτε τη συγκατάθεσή σας σχετικά με τη συλλογή των δεδομένων ανά πάσα στιγμή, η οποία ανάκληση θα ισχύει για το μέλλον. Τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί έως ότου η ανάκληση αποκτήσει νομική ισχύ δεν επηρεάζονται από αυτή. Ελπίζουμε να κατανοείτε ότι η επεξεργασία της ανάκλησής σας ενδέχεται να απαιτεί ορισμένο χρόνο για τεχνικούς λόγους και ότι ενδέχεται να εξακολουθείτε να λαμβάνετε μηνύματα από εμάς εν τω μεταξύ.
 9. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε ρυθμιστική αρχή Σε περίπτωση που η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας παραβιάζει τη νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων ή σε περίπτωση που τα δικαιώματά σας σχετικά με την προστασία των δεδομένων έχουν παραβιαστεί καθ’ οιονδήποτε άλλον τρόπο, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στη ρυθμιστική Αρχή ΠΔΠΧ.

Ο πιο γρήγορος, εύκολος και βολικός τρόπος να ασκήσετε το δικαίωμά σας στη διόρθωση και τη διαγραφή είναι να συνδεθείτε στον λογαριασμό πελάτη σας και να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε απευθείας τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στον λογαριασμό. Επισημαίνεται ότι από τη στιγμή που θα διαγραφούν τα δεδομένα, δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στις υπηρεσίες των συνεργατών μας μέσω του ιστότοπού μας. Ενδεχομένως να μην μπορείτε, επίσης, να κάνετε εκ νέου λήψη των υπηρεσιών. Για τον λόγο αυτόν, παρακαλείστε να δημιουργείτε αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας προτού ασκήσετε το δικαίωμά σας στη διαγραφή. Τα δεδομένα που υποχρεούμαστε να αποθηκεύουμε σύμφωνα με νομικές υποχρεώσεις, καταστατικό ή συμβατικές απαιτήσεις σχετικά με τη διατήρηση δεδομένων θα περιορίζονται αντί να διαγράφονται έτσι ώστε να αποτρέπεται η χρήση τους για άλλους σκοπούς.

Προστασία δεδομένων αναφορικά με τα έγγραφα και τις διαδικασίες αίτησης

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που αφορούν τους αιτούντες για τον σκοπό της εκτέλεσης των διαδικασιών αίτησης. Για τον σκοπό αυτόν ισχύει συγκεκριμένη Πολιτική Απορρήτου.

Σύνδεση με ιστότοπους άλλων εταιρειών

Ο ιστότοπός μας περιέχει συνδέσμους προς τους ιστότοπους άλλων εταιρειών. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα μέτρα προστασίας των δεδομένων που λαμβάνουν οι άλλοι ιστότοποι, στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω των συνδέσμων αυτών. Παρακαλείστε να διερευνήσετε τις εξωτερικές αυτές ιστοσελίδες σχετικά με τις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου τους.

Τροποποιήσεις στην Πολιτική Απορρήτου

Προκειμένου να διασφαλίζουμε ότι η Πολιτική Απορρήτου μας είναι πάντοτε σύμφωνη με τις ισχύουσες νομοθετικές απαιτήσεις, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να προβαίνουμε σε τροποποιήσεις ανά πάσα στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για τις περιπτώσεις που η Πολιτική Απορρήτου πρέπει να τροποποιείται προκειμένου να προσαρμόζεται σε νέα ή τροποποιημένα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Πολιτική Απορρήτου

Η ακόλουθη Πολιτική Απορρήτου έχει στόχο να σάς ενημερώσει σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, συμμορφούμενοι με τις αυστηρές απαιτήσεις της Ελληνικής Νομοθεσίας για την Προστασία Δεδομένων και τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ).

Στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου επεξεργασίας και του υπεύθυνου προστασίας δεδομένων

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας για τους σκοπούς του ΓΚΠΔ, άλλης νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων εντός των κρατών μελών της ΕΕ και άλλων κανονισμών σχετικών με την προστασία δεδομένων είναι:

«Ζέρβα Γεωργία» και με δ.τ. «ZnZ Medical.», που εδρεύει στο Γέρακα Αττικής, Λ. Γέρακα 48, Τ.Κ. 153 44

Email: privacy@znzmedical.gr

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων του υπεύθυνου επεξεργασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: privacy@znzmedical.gr

 

Τα προσωπικά δεδομένα σας μπορούν να υποβάλλονται σε επεξεργασία βάσει των ακόλουθων νομικών αρχών:

 • Το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του ΓΚΠΔ λειτουργεί ως νομική βάση για τις δραστηριότητες επεξεργασίας, για τις οποίες εμείς λαμβάνουμε τη συγκατάθεσή σας για συγκεκριμένο σκοπό επεξεργασίας.
 • Το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο γ) του ΓΚΠΔ εφαρμόζεται σε περιπτώσεις κατά τις οποίες δεσμευόμαστε από υποχρέωση που επιβάλλεται εκ του νόμου, η οποία απαιτεί την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, για παράδειγμα για τη συμμόρφωση με φορολογικές υποχρεώσεις.
 • Το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο δ) του ΓΚΠΔ ορίζει ότι τα προσωπικά δεδομένα μπορούν να υποβάλλονται σε επεξεργασία προκειμένου να διαφυλάσσονται τα δικά σας ζωτικά συμφέροντα ή άλλου φυσικού προσώπου.
 • Το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του ΓΚΠΔ εφαρμόζεται αναφορικά με τα έννομα συμφέροντά μας, για παράδειγμα όταν προσλαμβάνουμε παρόχους υπηρεσιών με σκοπό να πραγματοποιούν στατιστικές έρευνες και αναλύσεις ή όταν καταγράφουμε τις προσπάθειες σύνδεσης. Μέλημά μας είναι η παροχή ενός ιστότοπου που να είναι φιλικός προς τον χρήστη, ευχάριστος και ασφαλής καθώς και η βελτιστοποίησή του προκειμένου να εξυπηρετεί τόσο τα επιχειρηματικά συμφέροντά μας όσο και να ανταποκρίνεται στις δικές σας προσδοκίες.

Διάρκεια αποθήκευσης και συνήθης διαγραφή των προσωπικών δεδομένων

Επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο αποθηκεύονται ή για όσο χρονικό διάστημα υποχρεούμαστε να το πράξουμε σύμφωνα με νόμο ή κανονισμό. Από τη στιγμή που ο σκοπός παύει να υπάρχει ή εκπληρώνεται, τα προσωπικά δεδομένα σας θα διαγράφονται ή θα περιορίζονται. Σε περίπτωση που τα δεδομένα περιορίζονται, θα διαγράφονται από τη στιγμή που η περίοδος διατήρησης που επιβάλλεται από νόμο, καταστατικό ή σύμβαση παύει να εμποδίζει την πραγματοποίηση της διαγραφής αυτής, εφόσον δεν υπάρχει κανένας λόγος να θεωρούμε ότι η διαγραφή θέτει σε κίνδυνο τα έννομα συμφέροντά σας, και υπό την προϋπόθεση ότι η διαγραφή αυτή δεν απαιτεί την καταβολή ιδιαίτερα δυσανάλογης προσπάθειας λόγω της συγκεκριμένης φύσης της αποθήκευσης.

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων κατά την επικοινωνία, την εγγραφή και τη συμμετοχή

 1. Επικοινωνία Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι πληροφορίες που παρέχετε θα αποθηκεύονται από εμάς βάσει του άρθρου 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του ΓΚΠΔ προκειμένου να απαντάμε στις ερωτήσεις σας. Η επικοινωνία θα καταγράφεται προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα απόδειξης της επικοινωνίας σύμφωνα με τις νόμιμες απαιτήσεις. Τα δεδομένα που συλλέγονται σχετικά με τα ανωτέρω θα διαγράφονται από εμάς αφότου ολοκληρωθεί η εν λόγω συζήτηση και αφότου επιλυθεί οριστικά το εν λόγω ζήτημα.
 2. Διάφορα Βάσει του άρθρου 6 παράγραφος 1 στοιχεία γ) και στ) του ΓΚΠΔ, χρησιμοποιούμε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά δεδομένα και τις τεχνικές πληροφορίες σας εφόσον είναι απαραίτητο προκειμένου να αποτρέπουμε ή να ερευνούμε την κακή χρήση ή άλλη παράνομη συμπεριφορά στα πλαίσια του ιστοτόπου μας, π.χ. προκειμένου να διατηρούμε την ασφάλεια των δεδομένων σε περίπτωση επιθέσεων στα συστήματα της τεχνολογίας πληροφοριών μας. Επιπλέον, ενδέχεται να προβαίνουμε στις ανωτέρω ενέργειες δυνάμει εντολών δημόσιων αρχών ή δικαστηρίων, στον βαθμό που είμαστε υποχρεωμένοι να ενεργήσουμε κατά τον τρόπο αυτό βάσει νόμου, και επίσης προκειμένου να διαφυλάσσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας και να έχουμε τη δυνατότητα της νομικής υπεράσπισής μας.

 

Τα δικαιώματά σας

Ασφαλώς, έχετε δικαιώματα που αφορούν τη συλλογή των δεδομένων σας, για τα οποία ευχαρίστως σάς ενημερώνουμε στη συνέχεια. Εφόσον επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα δικαιώματα χωρίς επιβάρυνση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μάς στείλετε μήνυμα. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας χωρίς να υποβάλλεστε σε επιπλέον έξοδα πέραν αυτών που σάς χρεώνει ο πάροχος επικοινωνιών σας για την αποστολή του μηνύματος:

Μέσω ταχυδρομείου: «Ζέρβα Γεωργία» και με δ.τ. «ZnZ Medical.», που εδρεύει στο Γέρακα Αττικής, Λ. Γέρακα 48, Τ.Κ. 153 44

Για τη δική σας ασφάλεια, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να λαμβάνουμε περαιτέρω πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας όταν απαντάμε σε υπάρχον αίτημα. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η ταυτοποίηση, επιφυλασσόμαστε, επιπλέον, του δικαιώματός μας να αρνηθούμε να απαντήσουμε στο αίτημά σας.

 1. Δικαίωμα ενημέρωσης Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε την άμεση διόρθωση και/ή συμπλήρωση των προσωπικών δεδομένων σας που είναι αποθηκευμένα σε εμάς.
 2. Δικαίωμα διόρθωσης Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε την άμεση διόρθωση και/ή συμπλήρωση των προσωπικών δεδομένων σας που είναι αποθηκευμένα σε εμάς.
 3. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας σε περίπτωση που αμφισβητείτε την ακρίβεια των δεδομένων σας που είναι αποθηκευμένα σε εμάς, σε περίπτωση που η επεξεργασία είναι παράνομη και σε περίπτωση που τα δεδομένα δεν μάς είναι πλέον απαραίτητα, αλλά δεν επιθυμείτε τη διαγραφή των δεδομένων και απαιτείτε τα δεδομένα για τη θεμελίωση, την άσκηση ή την υποστήριξη νομικών δικαιωμάτων, ή σε περίπτωση που έχετε γνωστοποιήσει την εναντίωσή σας ως προς την επεξεργασία.
 4. Δικαίωμα διαγραφής Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας που είναι αποθηκευμένα από εμάς, εκτός εάν η η διατήρηση των δεδομένων είναι απαραίτητη για την ελευθερία της έκφρασης, την ελευθερία της ενημέρωσης, την τήρηση νομικής υποχρέωσης, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, για τη θεμελίωση νομικών αξιώσεων ή την άμυνα έναντι αυτών ή για την άσκηση νόμιμων δικαιωμάτων.
 5. Δικαίωμα ενημέρωσης Σε περίπτωση που έχετε ασκήσει το δικαίωμά σας για διόρθωση, διαγραφή ή περιορισμό της επεξεργασίας, θα ενημερώνουμε όλους τους λήπτες των προσωπικών δεδομένων σας σχετικά με το ότι τα εν λόγω δεδομένα έχουν διορθωθεί, διαγραφεί ή υπόκεινται πλέον σε περιορισμούς της επεξεργασίας, εκτός εάν δεν είναι δυνατό να το πράξουμε ή η ενημέρωση αυτή απαιτεί δυσανάλογη προσπάθεια.
 6. Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων Έχετε δικαίωμα να λαμβάνετε αντίγραφο των δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς, το οποίο θα αποστέλλεται σε εσάς ή σε τρίτο σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο. Σε περίπτωση που ζητάτε την άμεση αποστολή των δεδομένων σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων, αυτό θα πραγματοποιείται μόνο εφόσον είναι τεχνικά εφικτό.
 7. Δικαίωμα εναντίωσης Σε περίπτωση που τα προσωπικά δεδομένα σας υποβάλλονται σε επεξεργασία βάσει έννομων συμφερόντων σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του ΓΚΠΔ, έχετε δικαίωμα να αντιτάσσεστε στην επεξεργασία ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με το άρθρο 21 του ΓΚΠΔ.
 8. Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης Έχετε δικαίωμα να ανακαλείτε τη συγκατάθεσή σας σχετικά με τη συλλογή των δεδομένων ανά πάσα στιγμή, η οποία ανάκληση θα ισχύει για το μέλλον. Τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί έως ότου η ανάκληση αποκτήσει νομική ισχύ δεν επηρεάζονται από αυτή. Ελπίζουμε να κατανοείτε ότι η επεξεργασία της ανάκλησής σας ενδέχεται να απαιτεί ορισμένο χρόνο για τεχνικούς λόγους και ότι ενδέχεται να εξακολουθείτε να λαμβάνετε μηνύματα από εμάς εν τω μεταξύ.
 9. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε ρυθμιστική αρχή Σε περίπτωση που η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας παραβιάζει τη νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων ή σε περίπτωση που τα δικαιώματά σας σχετικά με την προστασία των δεδομένων έχουν παραβιαστεί καθ’ οιονδήποτε άλλον τρόπο, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στη ρυθμιστική Αρχή ΠΔΠΧ.

Ο πιο γρήγορος, εύκολος και βολικός τρόπος να ασκήσετε το δικαίωμά σας στη διόρθωση και τη διαγραφή είναι να συνδεθείτε στον λογαριασμό πελάτη σας και να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε απευθείας τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στον λογαριασμό. Επισημαίνεται ότι από τη στιγμή που θα διαγραφούν τα δεδομένα σας, δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στις υπηρεσίες του MediaMarkt Club.

Τροποποιήσεις στην Πολιτική Απορρήτου

Προκειμένου να διασφαλίζουμε ότι η Πολιτική Απορρήτου μας είναι πάντοτε σύμφωνη με τις ισχύουσες νομοθετικές απαιτήσεις, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να προβαίνουμε σε τροποποιήσεις ανά πάσα στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για τις περιπτώσεις που η Πολιτική Απορρήτου πρέπει να τροποποιείται προκειμένου να προσαρμόζεται σε νέα ή τροποποιημένα προϊόντα ή υπηρεσίες.